Avrupa Birliği Masa Bayrağı - AB BAYRAĞI

AVRUPA BİRLİĞİ MASA BAYRAĞI - AB MASA BAYRAĞI - 2 Li DİREK - T DİREK

Çift katlı satenden imal edilmektedir. Her iki bayrak içinde standart masa bayrağı ölçüsü 15x22,5 cm dir. Direkler tekli, ikili , üçlü, dörtlü, beşli olabilir. En çok tercih edilen bayrak türüdür. Bu bayraklar firmamız tarafından imal edilip üretilmektedir. Daimi olarak direkleri ile birlikte bayrakların stokları mevcuttur. Birliği bayrağında yıldızların yönü güncel ve standarttır. Renkler Orijanaldir.

 

AVRUPA BİRLİĞİ MASA BAYRAĞI ve TÜRK BAYRAĞI - Standart Ölçüsü 15x22,5 cm Avrupa Birliği Masa Bayrağı - AB BAYRAĞI

 

T MODELİ  AVRUPA BİRLİĞİ MASA BAYRAĞI ve MASA TÜRK BAYRAĞI - "T" DİREK

Bu modelimizin adı T direk dir. Standart ölçü 8x30 cm dir. Dikdörtgen veya Kırlangıç modelleri mevcuttur. Avrupa Birliği bayrağında yıldızların yönü güncel ve standarttır. Renkler Orijanaldir. Bayrak ölçüsü standarttır. 8x30 cm dir çift kat satendir.

Avrupa Birliği Masa Bayrağı - AB BAYRAĞI

T MODELİ MASA BAYRAĞI DİREĞİ ve MASA BAYRAĞI

 

AVRUPA BİRLİĞİ STANDART MAKAM BAYRAĞI - SALON BAYRAĞI - TELALI

Avrupa Birliği Masa Bayrağı - AB BAYRAĞI

Hoşgeldiniz

Değerli müşterimiz, web sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizler için hazırlanan bu sitede firmamıza ait ürünler yer almaktadır. Kaliteye özen vererek ürettiğimiz ürünlerin listesini 'Ürünlerimiz' menusunden bulabilirsiniz. Bu vesile ile ilginize teşekkür eder, siz değerli müşterilerimizle çalışma istek ve arzumuzu saygı ile belirtiriz. Mehmet BOZDEMİR ( Yönetim Kurulu Başkanı )

Ödeme Yap

Mail Order Formu

Siparis Formu

Biz Sizi Arayalım

Foto Galeri

Video Galeri

Anasayfam Yap Anasayfam Yap Anasayfam Yap